UUTISET

Leantarra

Roiman Lean System -palveluvalikoima laajenee kevään aikana uusilla tuotteistetuilla palveluilla. Valikoima tulee kattamaan lukuisia käytännönläheisiä palveluita, jotka ovat nopeasti käyttöönotettavissa. Palvelut on luonnollisesti täysin integroitu Lean Systemiin.

”Palvelukokonaisuus tulee kattamaan useamman eri kokoisen ja eri tyyppisen tuotteistetun palvelun. Hyvä esimerkki uusista palveluista on tarratulostuspaketti, jonka avulla siistit ja yhtenäiset merkintätarrat voi tulostaa suoraan Lean Systemistä”, Kare Huttunen Roimalta kertoo.

Tarratulostuspaketti on tarkoitettu erityisesti lähtevän ja saapuvan tavaran merkintöjen tekemiseen. Kynällä tai tussilla tehdyt merkinnät korvataan ammattimaisilla, helposti muokattavilla ja luettavilla tulosteilla.

Tarratulostuspaketti sisältää tarratulostuspainikkeet ja vakiotarrat käyttövalmiina Lean Systemin vastaanotossa ja toimituksessa sekä pääkäyttäjän peruskoulutuksen, laadukkaan Zebran tulostimen käyttöönotettuna sekä ammattikäyttöön tarkoitetetun tarrasuunnitelu- ja viivakoodiohjelmisto BarTenderin.

”Vaativampiin tarpeisiin voimme toimittaa myös laajemman, asiakaskohtaisen ratkaisun. Tarvittaessa voidaan tarrojen sijaan tuottaa esimerkiksi RFID-tunnisteita”, Huttunen kertoo.