Paranna laatua ja tehosta toimintaa

Konenäkö ja laajemmin älykkäät mittaukset parantavat laatua ja tehostavat toimintaa. Ratkaisut mahdollistavat uusien toimintojen toteutuksen tai vähentävät laadunvalvonnan kustannuksia.

Konenäön etuina on tunnetusti väsymättömyys ja tarkkuus. Laadun ja työtyytyväisyyden parantamisella on kauaskantoisempia vaikutuksia myös asiakastyytyväisyyteen.

Johtava konenäköjärjestelmien toimittaja

Ratkaisemme asiakkaidemme mittaus- ja laadunvalvontatarpeet ja kehitämme uusia mittalaiteratkaisuja yhdessä heidän kanssaan. Keskitymme aina olennaiseen – siihen mikä tuo parhaan taloudellisen hyödyn ja nopeimman takaisinmaksuajan.

Toteutamme projektimme pohjautuen pitkään kokemukseemme teollisuudesta, ratkaisuista ja konenäön nykyaikaisista laitteista. Sovellamme toteutuksissa kaupallisia konenäkökirjastoja, valmiita älykamera-alustoja ja avoimen lähdekoodin mahdollisuuksia. Toteutamme projektit pienistä yksittäisistä mittapisteistä aina laajoihin mittalaiteratkaisuihin ja jatkamme tarvittaessa ylläpitoon ja jatkokehitykseen.

Alta saat tietoa konenäköprojekteissa käyttämistämme ohjelmisto- ja laitetoimittajista.

Ohjelmisto- ja laitetoimittajat

Beckhoff on voimakkaasti kasvava ja kansainvälinen avoimien automaatiojärjestelmien toimittaja, jonka ratkaisut nojaavat PC-pohjaiseen ohjaukseen. Roima on yksi harvoista suomalaisista Beckhoff-kumppaneista ja soveltaa heidän ratkaisujaan erityisesti konenäkötoimituksissaan.

Cognex Corporation on maailman johtava konenäköjärjestelmien, ohjelmistojen sekä koodinlukijoiden toimittaja. Roimalle tutuimpia Cognexin portfoliosta ovat heidän älykameransa, joita olemme käyttäneet useissa mittaus- ja luentaratkaisuissa.

MVTec Software GmbH on maailman johtava konenäköohjelmistokehittäjä ja Halcon-konenäkökirjasto heidän tunnetuin tuotteensa. Halcon tarjoaa erittäin laajat mahdollisuudet laaduntarkistuksiin ja mittauksiin sekä perinteisin menetelmin että nopeasti kehittyvin 3D-ratkaisuin. Roima on Suomen ainoa sertifioitu MVTecin integraatiokumppani.

SICK onyksi maailman johtavista anturien ja anturisovellusten valmistajista teollisiin sovelluksiin. SICK on teknologiajohtaja ja markkinajohtaja teollisuuden- ja logistiikanautomaatiossa sekä prosessiautomaatiossa. Roimalle tuttuja ovat erityisesti SICK:n 3D-kameraratkaisut ja optiset anturit.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Pauli Komi
Industry Expert

pauli.komi(at)roimaint.com
Puh. 020 525 3100