UUTISET

Roima-MPDRoima Intelligence järjestää strategisena kumppanina kansainvälisen ”Manufacturing Performance Days” tapahtuman. Päivien teema on Kohti tulostaloutta – Towards Outcome Economy.

Manufacturing Performance Days 2017 on jo kuudetta kertaa järjestettävä, korkean tason B-to-B kutsuvierasseminaari valmistavan teollisuuden päättäjille. MPD kokoaa yhteen johtavia asiantuntijoita ja tutkijoita Suomesta ja ulkomailta. Digitaalinen murros on tosiasia teollisuustuotannossa. Uusien bisnemallien luominen digitaalisuuden keinoin nostaa myös suomalaisen teollisuuden kilpailukykyä.

Luvassa on myös tuoreinta tutkimustietoa alan tieteellisistä ja teknologisista läpimurroista. Tervetuloa kuulemaan parhaita käytäntöjä teollisen tuotannon suorituskyvyn parantamiseen!

Tapahtumassa ratkaistaan myös innovaatiokilpailu MPIDEA. Se on kilpailu, jolla haetaan uusia ideoita koskien tuotteita, palveluita, ja prosesseja, joissa tuottavuus kasvaa ja uutta liiketoimintaa luodaan digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteena on luoda peräti 100.000 uutta työpaikkaa Suomeen. Pääpalkinnon kilpailun voittajalle tarjoaa maailman arvostetuin konsulttitalo McKinsey. Osallistu kilpailuun ja tarjoa omaa ideaasi!Logo_MPIDEA

MPD 2017 on samalla Suomi 100 – Itsenäisyyden juhlavuoden tärkein teollisuustapahtuma, ja se järjestetään Tampere-talolla 29.-31.5.