UUTISET

reset17webbanneri705x350fiUusi tapahtuma, Reset, saattaa yhteen automaatio- ja digialan yritykset sekä valmistavan teollisuuden päättäjät. Roiman lisäksi tapahtuman kumppaneita ovat mm. Beckhoff, Sick ja Valmet Automation. 

Innovatiivisena kasvuyrityksenä ja edelläkävijänä Roima on Reset-tapahtuman kumppani. Toimitusjohtajamme Jukka Ropponen on mukana kertomassa Teollisuus-rinnakkaisseminaarissa, miten yritys voi toimialarajat ylittävillä opeilla nostaa kilpailukykyään.

Roima osaa konenäön

”Osaamisemme konenäön alalla on Suomessa huippua, mutta tietoisuus siitä ei välttämättä ole vielä yritysten parissa kovin suurta. Reset on hyvä tilaisuus olla kuulemassa ja keskustelemassa yritysten tarpeista ja odotuksista konenäköratkaisujen suhteen”, kertoo konenäköliiketoiminnasta vastaava Pauli Komi.

Verkostoidutaan!

”Työpäivät kuluvat pääsääntöisesti operatiivisten tehtävien parissa, jolloin uusien ihmisten kanssa verkostoituminen jää vähemmälle. Resetin kaltaisia verkostoitumistapahtumia tarvitaan, jotta voi reilusti varata aikaa ihmisten tapaamiseen ja oman tietämyksen päivittämiseen.

Tapahtuma, joka törmäyttää liiketoiminnan päättäjät, valmistajat, suunnittelijat, asiantuntijat ja ostajat, on erinomainen alusta hedelmälliselle vuorovaikutukselle”, Komi jatkaa.

Tervetuloa kohtaamaan Roiman ständille Helsingin Messukeskuksen kokoustamossa tiistaina 17.1.2017. Tule kysymään, miten olemme voineet auttaa valmistavan teollisuuden yrityksiä, ja mitä oppia olemme saaneet toimittuamme vuosien ajan menestyvien yritysten tuottavuuskumppanina.