UUTISET

IoT signKeskiviikkona 2.11. Helsingin Crowne Plazaan kokoontuu ajan hermolla olevaa liiketoiminta- ja teknologiajohtoa. Management Eventsin järjestämän Internet of Things -tilaisuuden aiheena on yrityksen IoT-strategia ja sen vaatimat teknologiainvestoinnit. Osallistujille on tarjolla inspiroivia puheenvuoroja, jotka valaisevat menestyvien yritysten, kuten Koneen, Lassila & Tikanojan sekä Eforan Teollisen internetin käytäntöjä.

Tänä päivänä IoT on jo todellisuutta niin kunnossapidon kuin digitaalisten ratkaisujen kehittämisessä. IoT on osaltaan rakentamassa ekosysteemejä, jotka toimivat uuden arvonluonnin lähteinä.

Roima Intelligence on mukana tapahtumassa, koska me ymmärrämme teollisuuden toimintaympäristön, haasteet ja mahdollisuudet. Toimintamme tavoite on auttaa asiakkaitamme nostamaan omaa kannattavuuttaan. Operatiivisen tehokkuuden ja jatkuvan parantamisen yhtenä edellytyksenä on reaaliaikainen tiedonkeruu IoT:n avulla.

Pystymme toteuttamaan asiakkaillemme konkreettisia hyötyjä tuottavia ratkaisuja teknologiariippumattomasti koko Teollisen Internetin sovellusalueella. Ratkaisujamme käyttävät edelläkävijät kuten Outotec, Valmet Automotive, Atria ja Kaptas. Saammeko olla Sinunkin yrityksesi tuottavuuskumppani?