Huhtikuussa Euroopan Red Herring TOP 100 listalle valittu Roima Intelligence ylittää lupauksensa 30 henkilön rekrytoinnista tänä vuonna. Alkuvuoden aikana Roimalla on aloittanut jo toistakymmentä uutta työntekijää ja vauhti sen kuin kiihtyy. Nyt haussa on seuraavat 15 asiantuntijaa Suomen suurimpiin ja mielenkiintoisimpiin tietojärjestelmäprojekteihin. Kasvuvauhti tulee jatkumaan vähintään samalla tasolla myös seuraavalla vuosipuolikkaalla, lupaa Roiman toimitusjohtaja Jukka Ropponen.

Osaaminen ja palveluiden laatu on vakiinnuttanut Roiman nimen kumppanina Suomen suurimmissa hankkeissa. Tämä on mahdollistanut nopean kasvun, joka nyt kaipaa lisää osaajia.

”Roimalla luodaan suomalaisia valmistavan teollisuuden menestystarinoita. Me jätämme uutisten negatiiviset talousviestit omaan arvoonsa ja keskitymme asiakkaidemme positiiviseen kasvuun, jatkuvaan kilpailukyvyn parantamiseen ja kannattavuuteen”, kertoo Jukka Ropponen.

Roima takaa Suomen teollisuuden tehokkuuden

Suomessa alkavat kehitysprojektit keskittyvät valmistavan teollisuuden kilpailukyvyn parantamiseen. Niihin rekrytoitavat osaajat tulevat auttamaan Suomen johtavia teollisuusyrityksiä parantamaan kilpailukykyään vientimarkkinoilla mm. Teollisen Internetin, tuotannonohjauksen ja toiminnanohjauksen keinoin. Roiman palveluiden avulla suomalaisten yritysten kilpailukyky paranee laadukkaampien tuotteiden, optimoitujen toimintamallien ja suorituskykyisempien koneiden avulla.

”Tänä vuonna elintarvike- ja konepajayritykset investoivat kilpailukyvyn parantamiseen tuotanto- ja logistiikkaprosessejaan kehittämällä. Tämä näkyy useina suurina ja kansainvälisinä samaan aikaan alkavina tuotannon ja logistiikan tietojärjestelmähankkeina. Etunenässä näitä hankkeita käynnistävät nyt Suomen suurimmat ja tunnetuimat teollisuusyritykset”, sanoo Roiman Antti Varis.

 

Roima Intelligence Inc. keskittyy tuottamaan asiakkailleen mitattavaa lisäarvoa tuomalla älykkyyttä toimitusketjuun sekä valmistusprosesseihin. Innovatiiviset laitteet, Teollinen Internet ja älykkäämpi tapa toimia niin logistiikan kuin tuotannon alueilla parantavat kilpailukykyä nostamalla asiakastyytyväisyyttä ja kustannustehokkuutta. Roima auttaa asiakkaitaan kilpailukyvyn ylläpitämisessä ja kehittämisessä tehokkaamman toiminnan ja paremman laadun avulla. Roiman toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.

Lue lisää Roiman rekrytointikampanjasta täältä:
https://www.roimaint.fi/wpress/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja antaa:
CEO Jukka Ropponen
jukka.ropponen@roimaint.com
+358 400 423 910