Icon_AfterSales_white

Huoltoliiketoiminta palvelee niin asiakasta kuin toimittajaa

RoimaSoftware Lean Systemin huoltotoiminnot mahdollistavat kokonaisvaltaisen asiakkuudenhallinnan laitteen elinkaaren yli, tarjoten kattavan työkalupakin palvelu- ja huoltoliiketoiminnan monipuoliseen ohjaamiseen, laskutukseen ja seuraamiseen.

Kuva pakettiautosta huoltokeikalla

Käytönaikainen huolto

RoimaSoftware Lean System soveltuu saumattomasti yhteen erilaisten huollon ja kunnossapidon toimintamallien kanssa, oli kyseessä sitten kolmannen osapuolen paikan päällä tekemät huollot, oman henkilöstön suorittama kunnossapito tai laitteen toimitus huoltoon esimerkiksi sen valmistajalle.

Huoltotoimintomme kattavat palveluliiketoiminnan tarpeita asiakkaista ja huoltokumppaneista työnjohtoon ja liikkuviin huoltomiehiin, unohtamatta talous- ja laatuosaston sekä yrityksen johdon tarpeita, myös globaalissa toimintaympäristössä. Reaaliaikainen raportointi ja nopea laskutus hoituvat suoraan kentältä helppokäyttöisen Mobile Field Engineer -mobiilisovelluksen avulla. Lisäksi liikkuvat huoltohenkilöt voivat kenttäolosuhteissa tarkastella ajantasaista työlistaa sekä työn tekemiseen tarvittavaa dokumentaatiota – tarvittaessa myös offline-tilassa.

 

Tärkeät elinkaaritiedot

Kaikki laitteisiin liittyvä tieto voidaan kerätä yhteen keskitettyyn tietokantaan kattaen tarvittaessa laitteen koko elinkaaren valmistuksesta ja siihen liittyvistä seurantatiedoista aina varaosiin ja huoltohistoriaan saakka, mahdollistaen niin uusmyynnin kuin nykyisten asiakkuuksien asiakastyytyväisyyden maksimoinnin.

Laitevalmistajalle tarjoutuu mahdollisuus hyödyntää huoltoliiketoiminnassa tuotannon kanssa yhteisiä varastoja sekä hankintaa. Lisäksi tulevat huoltotyöt sekä niiden tarvitsemat resurssit voidaan huomioida suoraan tuotannonsuunnittelussa.

Tarvittaessa asiakkaat pääsevät itse web-käyttöliittymästä tarkastelemaan omien laitteidensa toimenpidehistoriaa sekä muita laitetietoja.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

valokuvassa Olli Kanerva
Olli Kanerva
Lead Consultant

olli.kanerva@roimaint.com
Puhelin: 020 525 3100