Roiman toiminta perustuu asiakkaiden kanssa solmittuihin pitkäaikaisiin kumppanuuksiin, jotka tuottavat mitattavaa lisäarvoa loppukäyttäjille.

Laajassa asiakaskunnassamme on menestyviä ja kasvavia, sekä Suomessa että globaalissa mittakaavassa toimivia teollisuus- ja logistiikkayrityksiä.

Roima on johtava teollisuuden ja logistiikan älykkäiden ratkaisujen toimittaja. Palvelemme erityisesti logistiikan, kone- ja laitevalmistuksen ja valmistavan teollisuuden sekä niihin liittyvien toimitusketjujen tarpeita. Sadat huippuasiantuntijamme palvelevat jo yli 300 yritystä pk-yrityksistä suuryrityksiin Suomessa ja muualla Euroopassa. Lukuisilla asiakkaillamme on kansainvälistä toimintaa ja alihankintaverkostoja useissa maissa.

null

Valmet Automotive

“Roima on meille paitsi kumppani, myös olennainen osa tehdastamme.”

null

Lumene Oy

''Roiman toimittaman palvelun avulla saamme tulevaisuudessa parannettua pakkauslinjojemme tehokkuutta, hyödyntäen tehokkuusmittareita ja häiriöiden juurisyitä päivittäisessä toiminnassamme.''

null

Refresco Finland Oy

“Toimitusketjun läpinäkyvyyden lisäämiseksi Roiman ratkaisu tarjoaa erillisen merkintäsovelluksen, joka helpottaa yksittäisten tuotteiden seurantaa ja parantaa jäljitettävyyttä merkittävästi."

null

Barona Varastopalvelut

“Haimme kumppania, joka pystyisi tarjoamaan meille ketterän, tehokkaan ja nykyaikaisen varastonohjauksen sekä integrointikyvykkyyden. Tästä syystä käynnistimme WMS-kehityshankkeen yhteistyössä Roiman kanssa.”

null

Sarlin Oy Ab

“Tätä on seurattu, ja laskutusaika todella lyheni merkittävästi.”

null

Wipak Group

“Roiman asiantuntijat olivat erittäin sitoutuneita, eikä mikään ollut heille mahdotonta. Vain hyvin harvassa projektissa toimittaja on kyennyt samanlaiseen yhteistyöhön kuin Roima.”

null

Bolefloor

“Tämä järjestelmä teki juuri sen, mitä tarvitsimme: se teki näiden lattioiden teollisesta tuotannosta mahdollista.”

null

Spendrups Bryggeri AB

“Yksinkertaisemman varastonhallinnan avulla sama määrä resursseja voidaan käyttää tehokkaammin. Näin pystymme käsittelemään myös kasvavia volyymejä.”

null

Maskun Kalustetalo

“Hyvin perusteltu ROI-laskelma vakuutti myös johtoryhmämme, ja investoinnille saatiin hyväksyntä.”

Andritz featured

Andritz

“Roima toimitti kattavan, ISA-95-standardiin perustuvan MES Roadmap -dokumentaation. Roiman erinomaisen ja sitoutuneen avun ansiosta verifioimme tavoitteemme, selvensimme laajuuden ja kehitimme strategista visiotamme MES-järjestelmiin liittyen.”

photo of Valon Kone professionals at work

Valon Kone

“Ensin prosesseja fiilattiin omin voimin, mutta sitten totesimme, että apua tarvitaan.”

null

Airam

“Oma varasto on Airamille tärkeä, koska haluamme varmistaa toimituskyvyn ja hyvän asiakaspalvelun. ROIWalk-kartoituksella saimme selkeän kuvan varastomme nykytilasta ja kehityskohteista.”

null

Fastems

“Osana kahden ERP-järjestelmän yhdistämistä 100 000 nimikettä analysoitiin ja harmonisoitiin vastaamaan liiketoiminnan tarpeita.”

null

Planmeca

“Hyvä ERP-järjestelmä on kuin hyvin toimiva tiskikone kotona: likaiset astiat muuttuvat puhtaiksi. Jokapäiväisten asioiden hoitamisen helppous on tärkeää.”

picture of Mika Vihavainen, Nextrom

Rosendahl Nextrom

“Olemme hallinneet tuotetietomme Roiman ratkaisulla lähes 15 vuotta. Nimikkeet, tuoterakenteet, toimituskanta, projektit ja niihin liittyvät asiakkaat sekä dokumentit löytyvät Roiman järjestelmästä.”

null

Nedap

“Se mikä erottaa Roiman kilpailijoista on yrityksen kyky reagoida ongelmiin ja löytää juuri Nedapin tarpeisiin sovitettuja ratkaisuja.”

Beneq Oy

Beneq Oy

“Toimivan tuotetiedon hallintajärjestelmän ansiosta tiedämme tarkalleen, mitä kullekin asiakkaalle on toimitettu.”

null

VAK

“Toimintamme on tehostunut huomattavasti kaikilla mittareilla. Esimerkiksi tuotannon läpimenoajat ovat lyhentyneet 32 %, sähköisen laskutuksen määrä on kasvanut 16 %:sta 51 %:iin ja huoltotoiminnan tehokkuus on kasvanut.”

null

STERIS Finn-Aqua

“Ei enää hajanaista projektidokumentaatiota. Tallennamme kaiken toimitusprojekteihin liittyvän dokumentaation Roiman järjestelmään ja mahdollistamme sen lataamisen parilla hiiren klikkauksella.”

null

LKI Käldman

“Toimintamme kasvuun muuntautuva toiminnanohjausjärjestelmä tukee hallittua kasvua. Roiman ratkaisu elää mukana yrityksen jokaisessa prosessissa, tarjouksista aina koneen huoltoihin.”

null

Transval Teollisuuspalvelut

“Tärkeä tekijä oli Roiman edustajien valmius keskustella liiketoimintaprosesseistamme ja tarpeistamme organisaatiomme eri tasoilla.”

null

Carrus Delta

“Roiman ratkaisu tehostaa tuotannon kehittämistä sekä suunnittelua ja resurssien hallintaa.”

Marel_featured

Marel Red Meat Slaughtering B.V

“Kun tarjoamme suunnittelijoillemme oikeat työkalut tehdä parempia ja älykkäämpiä 3D-malleja, yrityksen kokonaiset arvoketjut paranevat.”

Kirami - Roima customer

Kirami

“Roiman ratkaisu on säästänyt meiltä aikaa, vaivaa ja rahaa.”

null

Suunto

“Roima mahdollisti nopean aikataulun MES-projektillemme. Roima myös auttoi meitä löytämään kilpailukykyiset ratkaisut MES-tarpeisiimme.”

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi!

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  Nimi*

  Yritys*

  Sähköposti*

  Puhelinnumero*

  Viesti

    

  Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn, että Roima Intelligence kerää ja säilyttää henkilötietojani Roiman verkkosivujen tietosuojakäytännön mukaisesti.